CompanyClips:

Een effectieve bedrijfsfilm is vaak een kostbare aangelegenheid. Omdat BreakingViews voor ieder budget een oplossing biedt, introduceren wij: CompanyClips TV.

Een CompanyClip is een korte bedrijfsfilm van 60 tot 90 seconden, waarin uw bedrijf op een korte maar effectieve manier wordt gevisualiseerd. Met een CompanyClip kunt u laten zien wat u doet, wat uw product uniek maakt en waar uw bedrijf voor staat.

CompanyClips levert u in HD-kwaliteit het perfecte visuele visitekaartje waarin de interesse van uw mogelijke klant in een oogwenk is gewekt. Een ideale video voor gebruik op beurzen, websites en meetings.

De CompanyClip is er in twee vormen:

90-seconden reportagevorm:

In de 90-seconden reportagevorm nemen wij een interview met u af. Dit interview is de basis van de video waar we beelden van uw bedrijf overheen monteren. Omdat u zelf de boodschap het beste kunt vertellen, krijgt u een persoonlijk en overtuigend verhaal.

60-seconden videoclip:

De 60 seconden videoclip is een op muziek gemaakte sfeerimpressie van uw bedrijf. Met op maat gemaakte titels kunt u aanvullende informatie aan de kijker geven. Een ideale video voor uw site, meetings of gebruik op beurzen.

Vast Tarief:

Voor zowel de videoclip als reportage geldt een vast tarief. De CompanyClip levert u een betaalbare bedrijfsfilm die uw bedrijf in een korte spanningsboog op de kaart zet.

Het vaste tarief op basis van een 5 uur opnames en 5 uur montage is 995 euro excl. BTW.

Het Tarief voor een hele draaidag inclusief montage betreft 1495 euro.

 

Een voorbeeld van een CompanyClip: