Bedrijfsfilms:

U wilt een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm (of corporate film) is het perfecte communicatiemiddel voor uw bedrijf dat via vele kanalen ingezet kan worden. Het is meer dan een “visuele brochure” en een middel om uw imago te versterken, klanten te informeren of instructies over te brengen. Middels een bedrijfsfilm kunt u perfect weergeven waar u voor staat, wat uw missie is en welk product u aan uw doelgroep wilt laten zien. Onmisbaar in uw merkstrategie. Een bedrijfsfilm zorgt voor leuke en overtuigende communicatie tussen u en uw klant.

d

BreakingViews TV ontwikkelt en produceert de meest uiteenlopende bedrijfsfilms.
Van kleine charitatieve instellingen tot en met de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

BreakingViews TV heeft als doel uw boodschap op de juiste manier te visualiseren en klanten persoonlijk en efficient te ondersteunen in het gebruik van audiovisuele media.

U kunt hierbij denken aan:

  • Televisieprogramma’s & televisieformats
  • Bedrijfsfilms, voorlichtings- en instructiefilms
  • Online video
  • Commercials
  • Muziekregistraties
  • Documentaires
  • Congres, beurs, event-videos
  • Companyclips / Businessclips

BreakingViews hecht tijdens het productieproces veel waarde aan een prettige samenwerking gebaseerd op intensief overleg en wederzijds vertrouwen, zodat samen gewerkt kan worden aan een krachtig eindresultaat.

Voor elke video gelden immers andere uitgangspunten: de keuze voor video of dvd, de lengte van de productie, de inhoud, de stijl en vorm waarin de productie wordt gegoten, de tijdsplanning waarin alles gerealiseerd moet zijn etc.

Tijdens een briefing met de klant zullen al deze aspecten worden besproken. Op basis van deze gegevens stelt BreakingViews een offerte samen. Na de goedkeuring hiervan volgt een officiële bekrachtiging middels een productieovereenkomst en kan de realisatie van start gaan.

Tussentijds zijn er altijd overlegmomenten om bijvoorbeeld een scenario te bespreken of een voorlopige montage te beoordelen. Zo blijft u als opdrachtgever nauw bij het productieproces betrokken.

BreakingViews werkt met een vaste kern van freelancers. De beste specialisten op het gebied van camera, belichting, geluid, montage en vormgeving, worden per project ingezet.

Of het nu gaat om een kleinschalige aanpak in reportagestijl of een grootschalige registratie met meerdere camera’s, dit alles kan BreakingViews verzorgen.

Voor ieder budget is een oplossing!

Een bedrijfsfilm hoeft niet duur te zijn. BreakingViews TV heeft voor ieder budget een oplossing.

Nieuw: CompanyClips. Het betaalbare, visuele visitekaartje.